Löysin halpis-tavaratalosta kerän paksua sisalnarua ja kannoin sen kotiin suunnitellen upeita köysileluja joihin eräs täälä häiriköivä ADHD-lintu voi energiaansa purkaa.

Rakensin innoissani olohuoneen pöydän ääressä kaksi upeaa keinua ja ripustin ne kattoon. Mielessäni jo näin, miten iloisesti pulputtava papukaija liitelee keinusta toiseen ja unohtaa täysin sen sensored laatikonkahvan keittiössä, jota se on terrorisoinut jo pitkään.

Sitten kävi kuten olettaa saattaa - se kiittämätön pölypallero uskalsi tasan nokkaista toista keinua inhoten ja toiseen päin kykeni hädin tuskin katsomaan! :p Siinä se istui epäileväisenä viimevuonna syntymäpäivälahjaksi saamansa kissanraapimapuun päällä - johon tottuminen taisi viedä noin suunnilleen puoli vuotta. Joten ei tässä vielä mitään hätää! ;) Onhan noi siis tosi "kivat" sisustuselementit... Syksyä odotellessa...


keinu.JPG
Tuossa mustassa narussa roikkui houkuttimena omenaa, auttoi "tosi paljon"...


keinu2.JPG
Hui, olohuoneen keinu... Tätä on jo uskallettu varovasti koskettaa. Jos tässä joskus aletaan uskaltaa vallan istuskelemaan, vaihdetaan keinu oikeaan kattokoukkuun. Siihen asti saa killua tuossa heppoisemmassa näin malliksi.