Olen ollut hirveän laiska kirjoittelemaan Oton ja Vilman kuulumisia, mutta yritetäänpä nyt ahkerasti muistella mitä viimeisen puolen vuoden aikana on tapahtunut. :)

Vilma sai nauttia kesävieraista kun keltaotsa-amatsoni Petipa käväisi meillä yökylässä! Itse taisin ihastua kauniiseen Petipaan noiden muutaman päivän aikana vähän enemmän kuin Vilma, joka nyt ei niin kauheasti olisi piitannut tuollaisesta vihreästä vauvasta, joka koko ajan vie sylipaikan... ;) Tässä pari kuvaa vierailun ajalta:

 1650859.jpg
Oltaiskohan me kavereita...?


1650872.jpg
Yhdessä herkuttelemassa appelsiinilla


Otto-pojan kanssa aloitettiin kesällä uusi ruokavalio, eli barffaus. Alkuun kaikki sujuikin hyvin ja aloiteltiin barffausta tutuilla "lihalajeilla", eli naudan mahalla ja jauhetulla lohella. Uutena kokeiluun tuli broilerin siivet, joista Otto tykkääkin tosi paljon! Lisäksi syötiin mm. jauhettua kalkkunaa ja possua kaikissa muodoissaan. Häränhännät ja poron saparotkin tulivat Otolle tutuiksi. Vähän ennen joulua Otolla kuitenkin alkoivat allergiaoireet ja vatsaan ilmestyi rajua ihottumaa. Nyt yritetään keksiä, mistä oireet johtuvat.

Otolle kuuluu näin talven myötä myös palelevia varpaita. Vaikka turkki onkin mahtava, pienet tassut ovat aina olleet vähän kylmänarat ja tänä talvena pakkasten tultua Otto laittoikin pystyyn täydellisen lenkkilakon. Pikkupissi lähinurkalle ja sitten loppui - takapuoli maahan, tassut ilmaan ja anova katse: "syliiiiin...!" Kävimmepä sitten ostamassa Mustista ja Mirristä
tossut, joilla kelpaa pakkasessa painella! :) Ennakko-odotuksistani huolimatta mielellään Otto tossut jalassa ulkona kipitteleekin, nyt jo viiden asteen pakkasilla Otto ei mielellään ilman kenkiä ulkona viihdy vaan alkaa nopeasti vanha lakkoilu muistua mieleen! :D