Ei se kesä taida ikinä tulla, ei ainakaan niin lämpimänä että Vilmankin uskaltaisi ulos viedä! :|

Otolle on viimeaikoina kuulunut vähän huonoa. Kävimme eläinlääkärissä ihmettelemässä rutikuivaa nenänpäätä ja saimme Strongholdia lääkkeeksi nenäpunkkiin, hyih! Onneksi kuitenkin kurjan vaivan syy selvisi. Otolla ei oikeastaan muita oireita, kuten ylimääräistä niiskuttelua tai muuta sellaista, ole ollut, pelkkä kirsun kuivuus ja kirkas, vetinen vuoto antoivat ylimääräiset asukit ilmi. Kaikki Oton ystävät on nyt varoiteltu nenäpunkkien ilmaantumisen varalta, tarttuvat eläinlääkärin mukaan helposti!

Kävimme myös poistattamassa hammaskivet ja kuvittelimme, että nyt on kaikki vaivat pois taas pitkäksi aikaa. Nyt kuitenkin Otolla hammaskivenpoistosta asti olleet kaksi karvatonta laikkua kuonossa ovat suurentuneet, eivätkä tosiaankaan kadonneet, kuten toivoin. Kuvittelin, että ilmeisesti jokin kuonon auki pitämiseen tarkoitettu instrumentti on kuluttanut karvat pois näiltä kahdelta pieneltä alueelta aivan kirsun vierestä ja leuan alta, ja että ne todennäköisesti parantuisivat nopeasti. Odottelu ei kuitenkaan ole vielä toistaiseksi tuottanut tulosta, onneksi sentään edes kirsu on parantunut.

Se tässä ainakin on selvinnyt, että jos mediakasvatuksen opiskelu alkaa tökkimään, eläinlääkis on aika varteenotettava vaihtoehto. Laitan oman klinikan pystyyn ja elelen leveästi loppuelämäni, ni!

Nimim. Kaksikin eläinlääkärissä käyntiä verottaa opiskelijan tiliä melko paljon... :)