synttarit.JPG


Viime viikonloppuna vietettiin Vilman ja Oton yhteisiä syntymäpäiviä. Vilma kutsui kaikki ystävänsä mukaan juhlimaan, Otolla ei vielä täällä Rovaniemellä omia tuttuja ole, mutta onneksi Vilmankin kaverit kelpasivat hyvin.


synttarit2.JPG


Kuuluvalla haukulla otettiin kaikki vastaan ja pian jo alettiinkin lahjojen jakoon. Vilman paketeista löytyi siementanko, sekä kolme uutta lelua häkkiin ripustettavaksi. Lisäksi Vilma sai matkahuollon kautta lähetyksen Seinäjoelta. Siskoni lähetti kissojen raapimapuun, jossa Vilma voi nyt istuskella ja leikkiä heti kun uskaltautuu siihen koskemaan - toistaiseksi tämä uusi tuttavuus on tuntunut liian pelottavalta mennä tarkemmin tutustumaan.


synttarit3.JPG


Otto sai lahjaksi vinkupallon, kamman ja herkkupaketin, joka sisäsi kaksi siankorvaa ja pussillisen "mahapullia". Yksi siankorva otettiinkin heti nakerrettavaksi ja ihanalta näytti maistuvan! :)


synttarit4.JPG


Meidän ihmisten aika kului SingStar-laulupelin merkeissä, johon Vilma osallistui innokkaasti. Oton kulkiessa sylistä toiseen Vilma katseli touhuja mieluiten omalta paikaltaan ja piti yleistä meteliä yllä parhaansa mukaan viheltelemällä ja huutelemalla häkkinsä päältä. Illan päätteeksi molemmat sankarit olivat selvästi väsyneitä, varsinkin Otto joka paineli suoraa päätä omaan petiin torkkumaan onnellisena siankorva kainalossaan.